Om Oss

Three decades of dent removal experience are available to you, at your home or office. WE COME TO YOU!

“Han har hatt PDR som levebrød siden 1996 og har opparbeidet seg dyp ekspertise på feltet. Han forbedrer stadig ferdighetene sine og ferdighetene til sine medteknikere rundt om i landet.

Johnnys ekspertise er anerkjent internasjonalt og han er dommer på den internasjonale PDR-konkurransekretsen. Han trener et lite antall studenter hvert år og hjelper dem å vokse til sterke uavhengige kunstnere som kan jobbe i deres lokalområde.

Hans kunder inkluderer noen av Oslos mest kjente forhandlere og verksteder, inkludert Møller Bil VW & Audi, Bavaria BMW/Mini, Bentley Oslo, NF Fleet and Drivalia”

 

HVA VI GJØR

Hos xpress bulk er vi stolte av å tilby den beste mobile PDR-tjenesten i Oslo.

Vi spesialiserer oss på malingfri fjerning av bulker. Vi har oppnådd et godt rykte og er kjent for å gjøre de mest utfordrende bulker og raske call-outs til forhandlere og deg, den private klienten.

Våre tjenester er helt mobile. Betydning, vi kommer til din plassering og reparerer, gjenoppretter og fornyer bilen din på stedet. Alle våre reparasjonstjenester tilbyr livstidsgaranti så lenge du eier bilen. Raskere – grønnere – Billigere

PRISER

Få pristilbud i dag!